Ambassadors

Ambassadors holding up a sign.

Hafez Ismaili M'hamdi

Ethicus

Hafez Ismaili M'hamdi

Soms vragen grote problemen om simpele oplossingen; complexe vragen om eenvoudige antwoorden. Een groenere wereld is van cruciaal belang, niet alleen voor onszelf maar ook voor ons nageslacht. Maar de veranderingen die nodig zijn, zijn enorm, zo enorm dat we ons als personen haast machteloos voelen. Kan ik in mijn eentje echt een verschil maken? Met een steuntje in de rug kan dat zeker. Voor mij geeft Greener dat steuntje in de rug doordat het van groene keuzes, makkelijke keuzes maakt. Greener adviseert over hoe je eenvoudig groener kunt eten, wonen en leven. Geen grote gebaren maar kleine keuzes, elke dag weer. Zo helpt Greener en zo help jij de wereld groener te maken.

Armanda Govers

Activist, oprichter Even Geen Vlees

Armanda Govers

Het tegengaan van gevaarlijke klimaatopwarming zou prioriteit nummer 1 moeten zijn voor de mensheid. We lopen een aanzienlijk risico dat onze planeet eind deze opwarmt met meer dan 3 graden. Dat zou ons leven extreem moeilijk maken en moeten we dan ook echt niet willen.

Ik ben opgeleid tot milieujurist, maar hou me sinds die tijd bezig met de eiwittransitie. Met mijn stichting Even Geen Vlees focus ik op de beeldvorming rond vlees versus vegan. De vleesindustrie probeert (overigens met de hulp van de overheid) verwarring te creëren over wat het meest duurzame voedselsysteem is. Ik ben er om de nodige nuances in te brengen. Vegan is het meest duurzaam, als we dat erkennen kunnen we toewerken naar een optimaal systeem zonder het gebruik van dieren.

Greener is denk ik belangrijk omdat het prettig is voor mensen om samen met anderen stappen te zetten op het vlak van duurzaamheid. De burger kan het niet alleen, maar is wel een zeer belangrijke factor voor de maatschappelijke acceptatie van effectief klimaatbeleid door overheden. Hoe meer mensen zich bewust worden van (niet) duurzame aspecten van onze samenleving, hoe eerder dat ten goede zal veranderen.

Our partners

  • Logo AGREEn
  • Logo IVN
  • Logo Leren voor Morgen
  • Logo Het Groene Brein
  • Logo Studenten voor Morgen
  • Logo Groen Huiswerk
  • Logo Duurzame Doorbraak

Do you want to become a partner? Please get in touch.